Liros

RFID: Liros Fordonsdatorer

Liros har alltid jobbat med datorer för logistik och datafångst inom industrin, offentliga sektorn och transportnäringen. Förutom kompetens erbjuder vi industridatorer och dockningsbara fordonsdatorer i Liros egna system.

Ett exempel på detta är vårt fordonsbaserade orderhanteringssystem LAID, för registrering kvalitetssäkring och presentation på karta över behållare inom renhållning märkta med taggar. Även i vårt spannmålsövervakningssystem Grain-Watch, ämnat för lantbruk, används ruggade datorer för övervakning och kontroll av systemet, direkt eller via web-access.

Vi leverererar också fordonsdatorer till petroleumbranschen och i applikationer för transport planering, passagekontroll och för betalsystem.

Datorer är ett vitt begrepp. Där är stora skillnader mellan kraven som ställs på en surfdator och de som ställs på datorer som används i affärskritiska tillämpningar för logistik inom industrin, entreprenörsverksamhet och offentliga sektorn. Därför använder vi företrädelsevis industridatorer från den svenska tillverkaren JLT Mobile. Vi har jobbat med dem i decennier och skälet är kraven på tålighet, support, service och inte minst långsiktighet som JLT Mobile och deras produkter uppfyller.

Mervärdet av en ruggad dockningsbar fordonsdator överstiger vida merkostnaden vid inköpstillfället!

JLT 8404

JLT 8404 är förutom en smidig dockningsbar fordonsdator det perfekta verktyget för arbete ute på fältet! Förutom den ruggade designen, är JLT 8404 utrustad med WLAN och Bluetooth som standard och kan utrustas med inbyggda trådlösa kommunikationsprotokoll som GSM, GPRS, EDGE, UMTS och HSDPA.

Processorn är en kraftfull Atom N270 på 1,6 GHz och kan utrustas med upp till 2 GB RAM, vilket är perfekt för operativsystem som Windows 7.

Du kan dessutom beställa en JTL 8404 med integrerad GPS och med display som är läsbar i direkt solljus.
 • Tålig nog att utmana vad som helst på marknaden.
 • Ett tillförligt verktyg, vad jobbet än är.
 • Designad för att tåla extrema omgivningar.
 • Lång livslängd och valuta för pengarna.
Ladda ner datablad för fordonsdator JLT 8404 Pdf
(högerklicka och välj ”Spara mål som...”)

Fordonsdator FTPC 8404

JLT 1214

JLT 1214 är specifikt designad för att klara kraven från den krävande industrin. Använd den i produktionen, montera den på en truck, montera den i ett frysrym, utsätt den för nästan vad du vill – du kommer fortfarande ha ett verktyg som klarar alla uppgifter inom distribuerad data, år efter år.
 • WLAN, med många antenntyper.
 • Flera USB-ingångar, för extrautrustning.
 • Förbättrad förmåga att klara vibrationer.
 • Klarar temperaturer under -30°C.
 • Utrustad med Bluetooth för att kunna ha scanners, etc.
Ladda ner datablad för fordonsdator JLT 1214 Pdf
(högerklicka och välj ”Spara mål som...”)
Fordonsdator JLT 1214

JLT 15022

JLT 15022 är en ruggad, kompakt, fastmonterad fordonsdator. Dess ruggade design kombinerat med skärmstorleken i en konventionell laptop gör den till ett perfekt verktyg att montera i ett fordon.

JLT 15022 levereras med en 15,1” XGA-touchskärm, läsbar i direkt solljus. Prestandan är nästintill likvärdig en genomsnittlig PC.

Konstruktionen är utförd i ett stycke är fullständigt sluten och väldigt tunn. Det frästa aluminiumhöljet försäkrar tåligheten i datorerna och förmågan att fungera i extrema temperaturer.
 • Tillgängliga operativsystem: Microsoft Windows-system.
 • Displayens ljusstyrka gör datorn lätt att använda under ljusa dagar.
 • JLT kan användas med allt mellan 9VDC och 36 VDC.
Ladda ner datablad för fordonsdator JLT 15022 Pdf
(högerklicka och välj ”Spara mål som...”)
Fordonsdator JLT 15022

« Tillbaka till RFID & datafångst

© 2014 Liros Electronic • Sweden • mail@liros.se • Tel: +46 (0) 40 14 20 80