In English English
Liros
Hem Produkter Om Liros Kontakt Lediga jobb
 
GrainWatch NoStatic RFID Sensorik
GrainWatch
temperaturövervakning & torkstyrning
Grain-Watch-mjukvaran är enkel att använda och ger kontinuerlig och säker temperaturövervakning i din spannmål – dygnet runt, året runt. Upplägget är utformat efter din anläggning så du snabbt känner igen dig. Markeringar i olika färger informerar dig omgående om temperaturändringar i din anläggning. Du får all viktig information med en blick och kan snabbt fatta rätta beslut!

Visning på PC-skärm, alla värden i en tabell eller i grafisk presentation som visar översiktsbild över din anläggning. Med vårt PC-baserade system får du också en historik dag för dag och lina för lina. Ja, till och med mätpunkt för mätpunkt.
Planvy

Visar din anläggning med de namn du normalt använder för dina silos. Du känner snabbt igen dig. Du kan även skriva in en egen text, t.ex. vad som finns i varje silo.

Grain-Watch planvy
Matrisvy

Visar temperaturen i tabellform för varje lina eller spjut i silon. För snabb och detaljerad information.

Grain-Watch matrisvy
Nivåmätning

Visar fyllnadsnivå och volym baserat på silodiameter eller kubikmeter, silohöjd och givaravstånd. Nivån visas i grafisk form på skärmen.

Grain-Watch nivåmätning
Historik

Visar temperaturutvecklingen för varje lina eller givare. Lagras automatiskt i ett blad som går att skriva ut för redovisning, bokförning, eller uppköparen av varan.

Grain-Watch historik
Alarm ställs enkelt in i 5 olika nivåer för en eller flera silos. Blända enkelt bort mätpunkter som inte täcks av spannmål. Kan även användas att styra fläkten automatiskt. Alarminställningarna förvaltas och skyddas effektivt mot obehörig tillgång på olika tillgångsnivåer med lösenord så dina inställningar är säkra. Modul för externt larm finns som tillbehör.

Spara eller skriv ut temperaturutvecklingen i din spannmål för redovisning eller bokförning. All temperaturdata lagras automatiskt i Grain-Watch-historiken.
Kontakta gärna oss Våra produkter
Telefon 040 - 14 20 80
Liros
Murmansgatan 124A
212 25 Malmö
mail@liros.se